Gratis verzending vanaf €25,-


Levertijd & Verzendkosten


Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. Voor op maat gemaakte en gepersonaliseerde sieraden geldt een levertermijn van 3-4 werkdagen. Niet altijd lukt het me echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig. Aangezien alle sieraden met de hand gemaakt worden, kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Voor verzending wordt er gebruik gemaakt van een bubbeltjes envelop, incl. track & trace.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten incl. BTW bedragen:

   

  • €3,95 voor bestellingen onder de €25,- die door de brievenbus passen.
  • €5,95 voor pakket post, bij bestellingen onder de €25,-

   

  • Gratis voor bestellingen vanaf €25,-

   

  Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering binnen Nederland de eerstvolgende werkdag na verzending plaatsvinden. Voor verzending naar België zal dit binnen 1-2 werkdagen zijn.

   

  Let op: Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. De levertijd is afhankelijk van PostNL, de eerder genoemde levertijd is dan ook een indicatie. Vooral in de drukke decembermaanden, of met bepaalde acties is de kans groot dat de verzending langer duurt dan u gewend bent. 

  Woon je in de buurt en wil je je bestelling liever ophalen? Dat kan! Laat dit even weten door bij je bestelling te kiezen voor ophalen, zodra je bestelling gereed is ontvang je hierover een verzendbevestiging met de status verzonden/ophalen in Berlicum. Het ophalen gaat op afspraak, van ma t/m vr. Voor het afstemmen van een afspraak kun je contact opnemen met info@the11thjewel.nl