Gratis verzending vanaf €25,-


Retourneren


Bedenktijd/retour

 

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoek ik u om een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen naar info@the11thjewel.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

 

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@the11thjewel.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 

LET OP: Op maat gemaakte of gepersonaliseerde items kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Oorbellen dienen i.v.m. hygiëne ongedragen te worden geruild of geretourneerd.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres ingevuld!

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op. Ik probeer dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Modelformulier voor herroeping


Hieronder vind u een bijlage van het Modelformulier voor herroeping.

 

Herroepingsrecht Incl Modelformulier
PDF – 36,8 KB 51 downloads